Välkommen till Ditt boende i Ramis

Om Ramundberget

En riktig fjällsemester.

Natursnö är ett uttryck som i hög grad stämmer i Ramundberget. Ramundbergets skidparadis har skapats med naturens egna förutsättningar. Det finns en äkta bykänsla i Ramundberget. Som gäst har du nära till allt, bekvämt och tryggt.

klappsparet_2 

Snön kommer först i Ramundberget! 

Ramundberget är den självklara platsen att börja säsongen på. Det fina med Ramundbergsbackarna är att de ligger mot norr. Det betyder att snön håller sig kvar mycket längre här än någon annanstans. Det är en skön känsla att sent på våren susa nedför pisten med bara en T-shirt på överkroppen. Eller sitta i en snödriva och avnjuta sin matsäck i solgasset högt upp i backen.

Starta vinteräventyret i Ramundberget. Ramundbergets perfekta läge mitt emellan fjälltopparna blir den självklara utgångspunkten för en lyckad fjällsemester. Från den mäktiga Mittåkläppens topp är utsikten hisnande vacker.

"Känslan av frihet, härligt frisk luft, den oförstörda naturen och det storslagna lugnet skänker dig ett totalt välbefinnande."

Ett annorlunda alternativ, mindre köer, mer avstressande. Äkthet, värme och trygghet.
Knäpp på skidorna vid husknuten och ni har cirka 100 meter till pisten Helags som för er ner till starten på Osthangs fyrstolslinbana. Från toppstationen ser ni Helags, 1798 meter över havet, Sveriges högsta fjäll söder om polcirkeln. Härifrån når ni Ramundbergets hela fantastiska liftsystem inklusive restauranger och Mickelinas lekområde.

 

Fakta Ramundberget

  • Snösäkert
  • Snökanoner från oktober
  • 42 nedfarter
  • 30 mil längdskidspår
  • Barn- och familjevänligt